NEW YORK !!

Aaaaaaaa nu drar vi!! Klockan är 05.00 på morgon och jag är sviiin trött (endast sovit typ 3 timmar) men ändå så jäkla taggad till att få åka till min favorit stad!! Ska shoppa gäärnet! Har med mig en ganska stor resväska men som är relativt tom inuti just nu iallafall. Har packat med mig så lite kläder som möjligt så jag kan få plats med så mycket som möjligt 🙂 

Min fina vita väska som jag ha som handbagage är från favvo märket ThymeForGinger! Vi säljer även de mörka varianterna i butiken i Mood Gallerian om ni är sugna! Jag älskar den och använder den jämt när jag reser! 

Vi kommer rätt så länge idag så kan bli dåligt med uppdateringen tyvärr. Men måste gå nu för taxin är här! 

Ses i New York <3 Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *