BREAKFAST IN ITALY

Gudomligt god och mysig frukost i Italien 

Såhär såg dem flesta av våra frukostar ut i Italien. Lagade tillsammans av alla och vi åt alltid ute i solen tillsammans allihopa. Supermysigt verkligen! Och jag som är helt betuttad i mortadella var ju överlycklig att varje morgon äta den godaste någonsin! Allt smakar ju så jäkla gott! Tomaterna var de bästa jag ätit, brödet var svin gott, frukterna var riktigt saftiga, färska och söta och salamin ska vi inte ens prata om! 

Just nu är vi London, vi mellanlandar här innan vi hoppar på flyget till New York ( för 511 gången) så passade på att blogga lite. 

Ska försöka blogga lite när vi kommer fram men kommer antaligen vara alldeles för trött då men annars får jag göra det vi vaknar imorn bitti. Kommer bli jobbigt med tidskillnaden med blogginläggen men ska jag göra mitt bästa! Puss! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *