VINN TRÄFF MED MIG!

Hej allesammans! Tänkte ta tag i mig själv och komma tillbaka i bloggandet nu! Har varit full rulle för mig senaste månaden och jag har helt enkelt valt att lägga bloggen åt sidan för att både hinna med tid för arbete, vänner och familj. Men nu har jag bestämt att börja blogga igen påriktigt! Har massa bilder för er att visa. 

Speciellt dessa bilder från min underbara resa från Kambodja. Om ni följer mig på Instagram (@Biancaingrosso) så har ni säkert sett att jag och mamma var där förra veckan. Anledningen till vår resa var för att stödja Pampers och UNICEFs kampanj ”1paket=1vaccin” och med egna ögon bevittna Unicefs viktiga arbete. Genom kampanjen hjälper Pampers UNICEF att bekämpa stelkramp hos mammor och deras nyfödda. 

En resa jag har drömt om länge gick i uppfyllelse! Det var en resa jag aldrig kommer glömma och som jag hoppas att jag får äran att uppleva igen. Vill så gärna åka tillbaka och vara med alla underbara och energifulla barnen igen. Har nog aldrig lekt så mycket i hela mitt liv som jag gjorde med dem. Hela resan dokumenterades och kommer att ligga på Unicef och Pampers hemsida. 

Den 30e September kommer det att vara en exklusiv screening där de visar filmen för första gången. 

Jag har fått möjligheten att bjuda in 3 av er bloggläsare som får ta med sig varsin vän och komma och dela vårt och Pampers stöd till Unicef. Ni får då även bli de första som får ta del av vår resa till Kamodja. 

Plats: Sthlm, Östermalm den 30e September kl 17.30

Vill du vara med och se filmen tillsammans med mig och min mamma (Pernilla) och resten av Kambodja teamet så skriv en kommentar om varför du vill gå och vem du vill ta med dig, samt din mailadress i kommentarsfältet. Vinnaren meddelas via mail 🙂 

Hoppas så många av er som möjligt vill komma så jag får träffa er och ni får se vilken underbar kampanj detta är så ni också kan vara med och stödja! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *