Godmorgon!

Godmorgon kära vänner! Sitter just nu och mobilbloggar då min dator inte svarar till Finest sida. Det har varit såhär nu i ca 4 veckor så jäkligt jobbigt att inte kunna blogga från min dator när ALLA min bilder ligger där. Så blir nog att jag åker och köper mig en ny dator idag faktiskt! Lär svida i plånboken rejält men får sluta köpa kläder och lägga pengarna på mer praktiska saker istället. Även om jag älskar kläder haha!

Bjuder på 2 bilder från igår. Var på stan på stan med min älskade lillebror och skämde bort hon lite. Han fick en by outfit (den han har på bilden) och en sprillans ny skateboard. Snacka om att han var glad haha.

Nu sitter jag i en taxi påväg in till stan för ett möte 🙂 hörs senare! Puss!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *