LIVET ÄR EN SCHLAGER PREMIÄR

Klänning Zara // Kappa Tobi // Klackar köpte i en butik i New York 

Världens vackraste och skönaste Lisa <3 

Förra veckan drog jag, mamma och Benjamin till Cirkus för att se premiären av Livet Är En Schlager med Peter Jöback som en av huvudrollerna. .Tyvärr var den alldeles för lång (såg folk brevid oss som somnade), manuset var alldeles för tråkigt och vissa sångnummer var riktigt skolnivå på, undrar verkligen vem som gjorde koreografin till denna musikal… De ville ha en musikal där det blandades med allvarliga scener för att sedan övergå fort till humor igen. Det kan absolut funka om man gör det på rätt sätt, men här blev det bara helt fel. Peter var som vanligt grym i hans roll och jäklar va snygg han var! 

Jag skulle faktiskt inte rekommendera att gå och se föreställning då jag tycker att det är slöseri med pengar och tid om jag ska vara helt ärlig. Brukar älska alla musikaler jag sett men denna var ingen riktig höjdare tyvärr. 

Men nu är jag iallafall redo och klar att åka och se Flashdance. Ska försöka att komma ihåg att ta bilder från kvällen också haha. Glömmer lätt bort det när jag hänger med familjen ibland. 

Puss på er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *