PHOTOSHOOT!

God dag på er! Sorry att det inte blev något bloggande igår. Men om jag ska vara helt ärlig kunde jag inte göra någon nytta alls igår. Var så fruktansvärt bakis så låg faktiskt endast i sängen heeeela dagen. Var så himla länge sen jag drack alkohol och det märktes verligen. Blev lite små full på 2 drinkar typ! Säger nu som jag alltid säger ”ska aldrig mer dricka alkohol” haha.

Bilderna ovan är från en fotografering jag gjorde förra veckan för mammas nya kollektion av PernillaWahlgren Collection. Diggar kollektionen starkt! Lite finns redan i butik så gå till Mood för att kika på dem om ni är sugna 🙂  

Just nu sitter jag hemma iallafall och min morbror Peter är på besök från Dalarna med hans lilla familj. Jag har nämligen fått en ny liten kusin 🙂 Han är såå söt!! 

Ikväll ska hela familjen på nypremiären av Flashdance som Linus (min andra morbror) medverkar i. Har inte sett den ännu så ska bli riktigt jäkla att se den ikvälll! Har hört att den är svin bra!! 

Ska hoppa in i en dusch nu. Hörs senare. PUSS! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *