TOPPLOPPET 2014

Hallå i stugan! 

Kom precis hem ifrån att ha sprungit mitt första lopp någonsin, nämligen Topploppet 2014! Fasen va roligt det var! Jobbigt såklart men jävligt kul och vilken energi jag har nu. Var på svin dåligt humör innan och var inte alls sugen på att springa, men denna löpning gjorde mig på strålande humör. Sprang ju ganska mycket i sommar och blivit lite smått förälskad faktiskt. Men nu var det ju ändå ca 7 veckor sedan jag sprang så trodde absolut inte att jag skulle klara av detta. Men jag sprang ändå 5 kilometer på 29 minuter. Vi missade starten så skulle fått bättre tid om vi bara hade varit lite uppmärksamma haha. 

Från och med nu ska jag börja ta tag i träningen igen. Märker sån otrolig skillnad på mig själv när jag tränade och nu när jag inte tränat på ett tag. Hade mycket mer energi och är allmänt gladare och piggare. Den nyttiga kosten ska också tillbaka. Har blivit alldeles för mycket pasta och grädde sen italien. Min mage mår verkligen Inte bra av det asså. 

Nej men så om ni inte har sprungit något lopp innan och inte är någon värsting på att springa så kan jag säga att det går ändå! Man behöver inte ha sprungit i flera år för att klara detta. Jag klarade det utan att stanna en enda gång och tyckte inte att det var alldeles för jobbigt faktiskt. Absolut var det jobbigt men inte sådär att jag trodde att jag skulle dö liksom. Dock trodde jag att jag skulle spy i när jag kom i mål för att jag bestämde mig att spurta sista 100 meterna vilket var jäkligt jobbigt. 

Nu blir det raka vägen in till duschen sen ska familjen hitta på någonting till middag och ska jag försöka sätta mig och föra över ALLA bilder från gamla datorn som ni inte sett än till denna. Lär ta ett tag haha! 

PUSS <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *