TB ITALY <3

Nu ligger jag i soffan mättare än någonsin. Mamma och Phillipe lagade ihop en riktig god middag med massvis av godsaker. Och jag hade inte ätit något sedan frukost så tryckte i mig maten verkligen. Mår typ illa av mättnaden asså… Måste lära mig äta med måtta haha. Men det är ju så jäkla trist när man är så hungrig och när maten är så god!! Dessutom är jag alltid svinhungrig på kvällen så har alltid svårt med det där att äta lagom på kvällstid. Någon som har samma problem?? 

Förde över lite bilder från Italien nyss så bjuder på dessa under tiden. Nu ska jag och Phillipe kolla Avatar som går på tv och försöka smälta maten i magen och förhoppningsvis somna framför tv i soffan. Älskar det!! 

Hörs imorgon vänner <3 Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *