GLAD SÖNDAG

God dag på er! Hur mår ni? Vaknade sent idag tyvärr. Hatar att vakna sent men somnar runt 02.00 på natten nu förtiden så har liksom svårt att gå upp på mornarna. Sen älskar ju jag att ligga och dra mig i sängen dock. Fasen va skönt det är att vakna och somna om igen och sen vakna igen och sträcka på hela kroppen!! V

Aja iallafall. Sitter fortfarande och redigerar och för över bilder från de senaste 3 reserna som jag inte visat er ännu. Har så mycket bilder att jag inte vet vart jag ska börja! Så bjuder på dessa bilder medans. Tog dessa selfies när vi skulle boarda planet till Kambodja. 

Många som frågat om min träning och kost. Tycker jag har svarat så utförligt jag kan men märker att det är fler som vill ha ännu mer utförsliga svar. Så tänkte lägga upp ett inlägg senare kanske om lite mer exakt hur jag gått ner lite i vikt. Skulle det vara kul?

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag nog dra mig in till stan för sen lunch hade jag tänkt. Hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *