BIOKVÄLL

Precis kommit hem från en middag på svingoda Vigårda och bio med Phillipe. Om ni är svinhungriga, sugna på matig mat till rimligt pris och som även tar ca 3 minuter att få från att du beställer ska ni definitift testa på Vigårda! De har verkligen underbara hamburgare där! Inte bara det att dersa kött är underbart, att osten ligger sådär perfekt smällt på och hamburgebrödet är sådär perfekt grillat så har de även på den godaste pulled porken över köttet. Amen asså det är så jädrans gott! 

Vi kunde inte komma på vad vi ville käka så då är alltid Vigårda det perfekta alternativet. Efter middagen drog vi till Sergel för att kolla in nya filmen The Maze Runner. Fasen va bra den var!! Lite lik The Hunger Games dock, men vilken film är inte det nu liksom… Jag satt spänd i hela kroppen av spänningen genom hela filmen, skrattade högt och grät. Dessutom blev man helt tagen av slutet. Vill bara se 2an NU!! 

En perfekt kväll om ni frågar mig. Nu sitter jag vid köksbänken och kollar på när Phillipe lagar sin andra middag för kvällen haha. Han är nämligen konstant hungrig så nu blir det pasta, inte för mig dock. Är alldeles för mätt av alla mat och popcorn. 

Ses imorn hörni! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *