NEW YORK !!

 

BILDER FRÅN MIN VECKA I NEW YORK 

Vi bodde på ett ursmysigt och superläckert hotel vid namn Mondrian Hotel som ligger i Soho. De har super fina rum som såg nästan likadana ut som Carries lägenhet i Sex And The City filmen när hon renoverande om den. Sådär ljustblått och vitt, väldigt fräscht! Superläcker restaurang med god mat där vi åt frukost varje morgon och även lunch en dag. På kvällarna var den fullsmockad med folk så antar att den är ganska känd. En av mina förebilder Bethenny Frankel var där en dag. Blev lite starstruck faktiskt! Älskar henne och hennes råa ärlighet. 

Jag var där med Phillipe och hans familj 🙂 

Jag har blivit mycker mer bekväm framför kameran som ni kanske har märkt men när Phillipe ska ta bild på mig blir jag sådär osäker och blyg igen och vågar kappt få fram ett leende haha. Så såhär ser det alltid ut när han ska försöka ta bild på mig. Jag ställer mig och ler men när han sen ska ta själva fotot fegar jag ur och ber honom ta ner kameran haha. 

Selfies går dock väldigt bra att ta haha! 

En typisk frukost i New York. Ägg med stekt bacon, potatis och rostat bröd. 

Vi hyrde cyklar en dag och cyklade runt lite i Central Park. Så underbart vackert där. Tänk att få bo i New York och ta en springrunda runt Central Park varje morgon, det hade inte varit fel. 

Vi besökte platsen Ground Zero som är en minnesplats för alla dem som omkom när terrorattacken mot Walt Trade Center den 11 September blev attackerade. Blev otroligt rörd av platsen och kan fortfarande inte förstå att något så hemskt ens har hänt! Alla namn som var ingraverad i stenara, alla träd som var planterade för alla tjänstermän som rycktes ut och omkom. Men otrolig fin minnesplats har de gjort för alla de fina människor som dog den dagen. 

Vi blev rekommenadera av mina bröder att gå och käka på Eataly. Lite som sturegallerian fast bara italienskt. Kan säga att det var den godaste pastan och pizzan jag någonsin ätit! Om ni är i New York MÅSTE ni bara gå dit och äta!! Kan garantera att ni inte kommer bli besvikna. Vi såg ägaren till stället Joe Bastianich som även är jurymedlen i Masterchef USA. 

Jag och Phillipes mamma Ulrica gick och fönade håret en dag. Det var så varmt att håret blev helt fuktigt så det var så jäkla skönt att bli lite omhändetagen och få nytt fräscht hår. För tro mig, det gick inte att fixa det själv. Det blev bara krulligt och fruktigt direkt.

Utsikten från vårt hotel <3 

Uppklädda och redo för att dra och äta middag på berömda Buddakan

 

Oj oj oj vad gott det var! Lätt det godaste jag ätit, slår tillochmed italiensk mat asså! Maten verkligen svälte i munnen! Vilket ställe!! Det såg ut som ett slott, det kändes som om jag var med i en film när jag gick ned för trapporna ner till matsalen. Och vilken jäkla service! Har aldrig varit med om en trevligare, påläst och artig man i hela mitt liv. Ännu ett hett tips!! 

Två köp från resan blev mina nya favvo jeans från Rag&Bond och nya skor från Vans

Och ja som ni ser shoppade jag en hel del. Gick lite bananas men har hittat supersnygga saker som verkligen har kommit till användning och som blivit mina favorit prylar nu 🙂 Ska försöka visa er vad jag köpt också! 

Och där har ni bilderna från min New York trip. Tog inte sådär jätte mycket bilder egentligen så blev kanske inte värlens roligaste inlägg men iallafall något. Och väldigt lite bilder på mig hehe, men vågade verkligen inte stå framför kameran där. Blyga jag kom fram igen och tog istället bilder på alla andra haha. 

Det var jätte roligt att få åka dit med Phillipes familj och få lära känna dem lite mer. Hans pappa valde dock att stanna hemma men här har ni alltså hans super snygga mamma Ulrica och hans två äldre bröder Danielle och Oliver. Tack så mycket för att jag fick följa med er:) 

Hoppas på att övertala mamma om att vår familj ska åka dit snart igen! Känner inte att jag är färdig med New York. Jag vill dit igen, testa fler restauranger (visste ni att det finns så pass många restauranger i New York att även om du testa på en ny varje i dag i hela ditt liv hade du ändå inte hunnit testa på alla, hur sjuuukt?! ) hitta ännu fler unika butiker, se mer av staden, åka helikoper, åka båt och se det från den synvilken och bara hänga med alla sköna amerikanare. Och eftersom mammas bästa vän Jennifer bor i New York verkar det som att vi faktiskt åker dit snart igen 😀 😀 

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och dra ut på en springrunda. Hörs senare fina ni <3 Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *