FAVOURITE MEAL…

 

FAVOURITE MEAL IS OFCOURSE BREAKFAST

Shit va gott det är med frukost! Här hemma gillar vi att äta mycket och länge. Vi är inga som nöjer oss med en liten smoothe som verkar vara väldigt inne just nu. Utan här ska det lassas på med allt gott vi har i kylen och mycket av det också! Såhär ser typ våra frukostar ut varje morgon haha. 

Blev ingen springrunda för mig som jag skrev tidigare. Vädret är ju helt förjävligt, så får se om man kanske drar till gymmet senare ikväll. Är så sugen på att köra ett pass, typ DanceArobic. Ni vet ju hur mycket jag älskar att dansa och efter att ha sett Flash Dance så har jag bestämt mig för att börja med dansen igen. FAN VA BRA DEN VAR!! Ni bara mååååste gå och se den! Den kommer på plats 2 på min ¨Bästa Musikalerna I Sverige¨. Den första är Romeo&Julia som gick på Göta Lejon. Och min favorit koregraf Jennie Widegren har gjort koreografin till båda. Hon är bara ett stort geni när det gäller dans. Det blir nog på hennes dansskola jag hamnar 🙂 

Nu ska jag ner till mitt rum och fota lite möbler. Tänkte lägga ut lite som jag inte vill ha kvar längre, ska nämligen köpa nya möbler. Så om det är någon som är sugen på ett stort mörkt skrivbord, 2 mörka byrolådor, 1 sänggavel och 1 soffa så kika in här på bloggen senare! 

Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *