GOODNIGHT

Bild från Italien <3

Blev lite ändrade planer idag. Skulle egentligen tagit foton på möblerna jag hade tänkt sälja men blev istället att vi drog och mötte benjamin för lunch, fika och lite shopping. Sen glömde jag helt bort att ta bilder så får fokusera på det imorgon istället. Är ni några som vet med er att ni är intresserade förresten?? 

Nu ligger jag i min säng och gör en ny träningslista på Spotify. Ska ta bort alla house låtar och endast ha hiphop och rmb nu. Diggar den musiken mycket mer ändå men har inte sån bra koll på bra artister och så. Men har sökt igeom hela spotify nu typ haha så har skapat mig en grym lista nu (enligt mig hehe). Det luktar gott uppifrån i köket. Mamma, Benjamin och Phillipe håller på att laga middag. Jag vet, ibland käkar vi jäkligt sent här. 

Hörs imorgon! Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *