MOTHERS DRESS

Klänning från Pernilla Walgren Collection

God dag vänner. Har ingen energi idag, är helt slut i skallen och kroppen. Vaknade upp tidigt imorse av att jag fick frossa och började frysa jätte mycket. Satte på mig mjukisbyxor och tjocktröja men vaknade sen några timmar senare av att jag typ svettades. Kanske börjar bli sjuk.. Hoppas inte det!! 

Btw. Älskar klänningen på bilden. Den sitter som en smäck på och passar utmärkt till dop eller lite mer formella tillställningar. Den kanske är lite damig för min ålder men jag kan tycka att det är fint ibland att inte klä sig i så urringar klänningar och som går lite längre ner till knäna. Ni hittar den HÄR .  

Tänkte ta mig ut på en springtur nu när vädret ändå är okej. Börjar ni känna av dem kallarna vidarna lika mycket som jag? Bara # månader kvar nu till Julafton!! Sjukt! Jag vill inte att sommaren ska vara över än! 

Puss hörs sen <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *