BENJAMINS FÖDELSEDAG

BENJAMINS FÖDELSEDAG I BILDER 

Happy late birthday brother <3 

Har glömt visa er bilderna från Benjamins födelsedag. Som ni vet älskar jag att göra i ordning saker, spelar ingen roll om det är mat, städa garderober eller bara städa i ordning något. Så nu när jag fick tillfället att hjälpa med Benjamins födelsedags brunch här hemma gick jag all in. 

Jag var som en liten chef här hemma i köket och gav alla direktiv som de skulle följa för att hjälpa mig. Det blev riktigt smarrigt kan jag säga! Vi hade jätte mysigt här hemma med massa familjekompisar och som sagt massvis med god mat. Efter dukade vi undan allt, hoppade in i duschen, bytte om och drog till Benjamins favvo restaurang i Stockholm, nämligen Den Gamle Och Havet. De har grym italiensk mat där. Tillagat med hjärtat verkligen. Tips om ni är i Stockholm 🙂 Där var vi familjen + Linnea (Benjamins flickvän) och Eric (Benjamins bästa kompis). Super mysig dag med nära och kära. 

Jag och mamma passade på att gå och rösta i sista sekunden imellan brunchen och middagen. Jag röstade såklart på Moderaterna. Väldigt synd att de intevvann. Jag höll på dem till 100 procent! Älskar Fredrik Reinfeldt som vår stadsminister och tycker han har gjort ett otroligt bra jobb dessa 8 år. Men får bara hålla tummarna att det blir lika bra dessa 4 år framåt. 

Nu har jag precis kommit hem ifrån att ha lekt med Theo på hans skolgård i nån timme. Älskar när min älsklings Theo är här hemma<3 Och just nu står mamma och lagar middag till oss. Det blir hemmagjorda köttbullar med potatis, inlagd gurka, råröda lingon och gräddsås. Fasen va gott det låter! Vattnas i munnen. 

Puss på er <3 Ha en trevlig kväll vad ni än hittar på så ses vi imorgon. 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *