NEW BAG <3

 

 

 

 

Love my new bag from Zara 

Klickade hem den här godbiten igår från Zara. Har letat efter en ny svart väska ett tag och tyckte den här var perfekt. Snygg svart färg, man får plats med datorn i den, perfekt storlek och sen ser den lite sådär kontors aktig ut också vilket jag diggar starkt. Klär man ner sig lite blir inte outfiten lika kontorig om ni förstår. Den blir din för endast 399 kr!! Underbart pris! Längtar tills den kommer 🙂 

Ska snart hoppa in i en dusch och försöka ta mig in till stan sen blir det Cafe Opera ikväll!! Om ni är sugna på att träffa mig ikväll och dansa till grym musik så maila bara mig till [email protected] för plats på kvällens lista. 

Du gör såhär : 1. Skriver ditt namn + hur många du kommer med.  2. Om ni är under 20 så skriver du ”Ålder Ok” och om ni är över 20 skriv då gärna ”Över 20”. Sen skriver jag upp er till 23.30 🙂 

Så hoppas jag träffar många av er där ikväll. Och kom gärna fram och hälsa då! Vill så gärna träffa er personligen 🙂 

Hörs senare! Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *