AMAZING WRAP

Grymma wraps hittar du inne på Saluhallen <3 

Om det något jag börjat älska så är det wraps. Det är så enkelt att ta med sig, gott att äta och ser jädrans läckert ut. Dessa köpte mamma med sig hem i förrgår från Saluhallen och fy satan vad gott det var. Smaken vi äter här är Kycklig Curry med ris och sallad. Utsökt <3 De har även jättegoda juicer där. Så ett hett tips om ni vill ha något gott, enkelt, snabbt och väldigt frächt. För er som inte vet så ligger Saluhallen på Östermalmstorg. 

Nu ska vi dra in mot stan. Det tar sån himla lång tid att få ihop alla att dra iväg i den här familjen. Antingen sitter nån vid datorn, står inne i duschen i evigheter, samt toaletten. Alla har en tendens att sitta länge på toa här hemma haha. Eller bara är allmänt sega. Så nu efter ca 4 timmar ska vi äntligen dra in till stan och käka lunch och bara gå runt. 

Ni glömmer väl inte att skriva upp er på kvällens lista om ni ska ut?? [email protected] är min mail 🙂 

Puss <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *