A DAY IN THE CITY

Gulliga Theo tog denna bild. Han är så duktig <3 

Tjäna hörni! Sitter just nu på restaurang Piatti inne i stan med familjen. Har ätiti en jättegod middag här 🙂 Bilder kommer imorgon på det. Älskar min nya dator btw!! Den är så liten och enkel. Går att ta med överallt och bara sitta med den i knät. Så tänkte hoppa in här och säga hej!
Jag har haft en urmysig dag på stan med familjen. Gick förbi Urban Outfitters och kunde inte hålla händerna från 2 till väskor….! Visar er dem sen 🙂 

Nu ska jag snart hem och fixa mig inför kvällen. Ska ta med mig kamerna och försöka ta lite bilder ikväll också. Brukar välja att inte ta med den då jag är rädd att tappa bort den. Men får hoppas på att det inte händer ikväll då haha. 

Hörs senare! Kram! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *