DINNER AT PIATTI

Really good food yesterday at Piatti! 

Igår käkade vi ju som sagt på svingoda italienska restaurangen Piatti. Ligger på Nybrogatan så väldigt centralt och bra. Jag tog en sallad denna gång, var inte så hungrig så det blev perfekt för mig. Måste nog säga att det är Här de har den bästa italienska maten i stan. Vet att jag ändrar mig varje gång vi går på en italiensk restaurang haha. Så om ni vill käka ljuvligt goda pizzor, underbar pasta och lätt bästa tiramisun i stan så är this the place to go to! 

Nu sitter jag i köket lite halvbakis från gårdagen. Hade verkligen jätte roligt! Tog några bilder som jag tänkte visa er senare 🙂 

Nu ska jag dricka vatten i timmar och bara chilla på soffan framför tvn. Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *