YESTERDAY´S LOOK

Såhär såg jag ut igår. Körde på hög slickad tofs. Hann inte tvätta håret så då är detta mitt bästa och enklaste sätt att få det snyggt snabbt. Kamma håret så slickat du kan bakåt och sätt upp det i en vanlig tofs bara. Sen sprayar jag hela håret och drar bak allt med händerna så håller det säg slickat hela natten. Jag slutar med att platta till tofsen med en plattång. 

Sminket valde jag att köra på min nya favvo färg på ögonskugga, lila <3 Passar perfekt till bruna ögon tycker jag. En suddig eyeliner som jag kör med svart ögonskugga faktiskt. Tycker man får en mer helhet med en suddig eyeliner istället för hård eyeliner. Sen mitt absolut bästa tips för att få större ögon och för att se piggare ut, ljusgul penna inne i tårkanalen!! Funkar varje gång! 

Ni får en liten blick av hur det ser ut i mitt badrum också. Det är inte lika kaos som det ser ut på bilderna haha. 

Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *