FILMPREMIÄR I BILDER

Vi alla gick hem med varsin grym goodiebag. Tackar för det 🙂 

Klänning från Meidesign

Älsklings Appi kom för att se vår film 🙂

Träffade fina läsare! 

Kambodja gänget var på plats <3 

Godmorgon! Idag är en väldigt viktigt dag! Idag börjar nämligen kampanjen 1Paket1Vaccin med UNICEF i samarbete med Pampers. Denna underbara kampanj som på riktigt räddar liv! Och igår hade filmen som vi spelade in i Kambodja premiär och vi körde ihop ett litet event med härliga människor på plats. 

Vi fick självaste filmen som ni alla kommer få se idag antar jag och en behind the scenes film som de gjort ihop så fint. Den fick mig verkligen att bli rörd till tårar av alla fina minnen, saknar alla fina människor jag träffade i Kambodja varenda dag. Och det var inte jag som satt och böla, det var en hel del till som blev rörd till tårar. Den andra filmen slutade nämligen med att jag och en av barnen i byn springer mot varandra och kramas hårt och länge och jag börjar gråta då känslorna verkligen tog över. Att jag aldrig mer få träffa den underbara, söta och charmiga killen gör ont i hjärtat men det enda jag kan göra nu är att be till gud att han får leva ett långt och lyckligt liv. 

Efter eventet drog vi till en grym kina resturang och åt oss mätta för att sedan åka hem och kolla på Paradise Hotel! En toppen dag 🙂 

Men åter till kampanjen alltså. Den börjar IDAG och slutar i December. Ni har alltså hela 3 månader på er att köpa så många Pampers paket som möjligt och rädda massa liv. Hur bra är inte det :))  Det ni kan göra för att hjälpa till är att gå till butiken där ni ändå går flera gånger i veckan och köpa 1 paket blöjor märkta med Pampers. Då går pengarna till 1 vaccin eller värdet av 2 vaccin samt transporten av vaccinet och utbildning till bybefolningen. Detta är otroligt otroligt viktigt då det inte har någon aning ens om vad hygien är och har troligt ohygienstiska teroirer om hur man tar hand som sig själv under graviditeten, sitt nyfödda barn och sig själv över lag. 

Jag kommer göra ett till inlägg med tusentals bilder och videos från resan och då skriver jag mer om det viktiga arbetet Unicef gör och hur otroligt fantastisk den här kampanjen är. Är oerhört tacksam att jag får vara en del av den och jag fått uppleva detta. Något jag aldrig aldrig kommer glömma. 

Ett stort tack till Pamers också som kvällen till ära som tack för att alla kom donerade pengar till värde av 300 vaccin!!! Nu räddade vi alltså 300 liv 🙂 Härligt känsla <3 

Nu ska jag ut på en spring runda. Mååååste komma tillbaka till träningen nu!! 

Btw: Sorry för as dåliga bilder men min kamera dog precis när vi kom fram haha. Sån jävla otur! Så fick köra med telefonen istället. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *