FAVOURITE SWEATHER

Hej hörni?! Hur är läget med er?? Fan sorry att jag inte bloggat på ett tag, men jag ska vara helt ärlig och säga att jag har faktistk helt enkelt glömt bort. Dagarna har bara gått och datorn har legat i ett hörn i mitt rum och inte använts på länge. Fy skäms på mig!! 

Men iallafall. Ni har antaligen sett den här tröjan en hel del på bloggen på senaste tiden. Älskar den!! Perfekt längd och mysig som satan. Har den som en tröja jag alltid tar när jag inte har någon aning om vad jag ska ha på mig, vilket blir typ varannan dag haha. Såklart glömde jag bort nu vad tröjan kommer ifrån men kollar upp det när jag kommer hem om någon är intresserad?? 

Btw, absolut älskar min nya väska som jag köpte på Urban Outfitters för någon vecka sedan. Kostade endast 399 kronor och är typ den mest praktiskaste väskan jag har! Love it! 

Nu sitter jag och mamma på Mocco och käker väldigt sen lunch. Sen vet jag inte vart dagen bär…. Hörs senare helt enkelt 🙂 Puss!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *