VÅR DAG


VÅR DAG IGÅR…

Saluhallen i mitt hjärta <3 

Här mina vänner på Planet Food har de dem godaste wrapsen i Stockholm utan tvekan! Min favorit är den med chicken curry 🙂 

God dag på er! Vaknade pinsamt sent idag. Känns som jag gått tillbaka till mina gamla rutiner nu. Jag har ju 2 jobb (bloggen och CafeOpera) där jag jag tjänar pengar på. Men jag behöver ju egenligen inte göra ett skit till dessa jobb mer än att ta bilder till bloggen och skriva inlägg och att vara på Cafe Opera på onsdagar. 

Så vad gör jag egentligen under dagarna??? Ingeting just nu kan jag säga! Och ska jag göra någonting, ja då måste jag ta mig in till stan för att antingen fika, käka lunch eller gå på stan. Och allt detta kostar ju pengar. Jag har egentlgen inte råd att inte ha ett jobb som jag dagligen går till. Plus att livet blir otroligt tråkigt. Jag bara känner hur depressionen är påväg tillbaka. Ingen skön känsla kan jag säga. Kommer ni ihåg hur dåligt jag mådde hela förra året?!?! Vill verkligen inte tillbaka dit igen! 

Det jag behöver göra nu är att skaffa mig ett riktigt jobb igen. Men jag är ju tillbaka i den ondra cirkeln då jag inte ens orkar ta tag i att söka jobb. Så har bett mamma tvinga mig till hennes kontor imorgon så ska jag sitta där HELA dagen och tänka igenom vad jag vill göra och försöka hitta olika jobb jag förhoppningsvis kan börja på. 

Men iallafall. Måste då säga att jag är så glad som har min familj, att vi hänger dagligen med varann och gör saker tillsammans. Igår åkte jag och mamma in till stan för möte på Mocco och sedan mötte vi upp resten för lunch på Cafe Creme. Supergott och fräscht ställe som jag varmt rekommenderar! Sedan drog vi till Saluhallen och gick runt och suktades efter allt gott de har att erbjuda där. Så vi fick med oss lite till middagen Benjamin och Phillipe sedan lagade. 

Nu ska det bakas bullar och sedan blir det Cafe Opera ikväll! Några som ska ut?? Maila mig isånnafall till [email protected] för plats på kvällens lista 🙂

Ni gör såhär : 

1. Skriv ditt namn + hur många du kommer med. 2. Skriv hur gamla ni är så skriver jag upp er till 23.30 ikväll!! 

Puss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *