XTREMEFIT

 

TRÄNING MED XTREMEFIT

Vi började med en snabb powerwalk för att värma upp kroppen. Sedan stannade vi när vi hittade en bänk för att göra armhävningar. Så många armhävningar man kunde göra under 1 minut. Redan här var jag trött. Jag har inte en enda jäkla muskel i mina armar asså haha. 

Direkt efter det tränade vi triceps dips. Samma där, så många du kunde göra under 1 minut. 

Och direkt när minuten var klar var det dags för armhävningar igen. Här trodde jag påritkigt att mina armar skulle brinna upp. 

Vi avslutade armövningarna med att stå plankan på bänken i 1 minut. Men vi var inte färdig där. Sen körde vi 2 minuter till då vi utfall med benen åt sidorna och knäna in mot bröster ett antal gånger. 

Efter en kort paus på nån minut körde vi igång med benen. Vi gjorde explosiva upphopp (tror det heter så). Först upp på bänken och sedan direkt till bordet, där gjorde vi 1 squat och sedan tillbaka ner till marken. 

Detta gjorde vi i 2 minuter.

När vi på riktigt trodde att våra ben skulle falla av våra kroppar av alla squats och upphopp blev vi ordarde att stå i denna ställning i 1 minut! Hela jag skakade! 

Haha asså sorry för alla fula bilder på mig men men. Här hittade vi en gren (tro mig, den var tyngre än vad den ser ut). Vi började första övningen med att lyfta upp den från marken och upp så högt du kunde, tills dina armar var raka. 

Sedan lyfte vi denna från axel, över huvudet och till andra axeln i ca 2 minuter. 

Här har vi honom, han som försökte ta död på oss haha Romeo Sundin. Personlig tränare på Xtremefit. 

Vi gjorde en hel del övningar utöver detta. Som intervaller och fler armövningar på maskinerna som står utställde kring kottla Sjön. Det var då jag var hur nära som helst på att börja gråta. Efter ca 45 minuters grym träning körde vi snabb powerwalk hela vägen hem. Och eftersom rundan runt kottla Sjön erbjuder mycket upp och nedförsbackar så rusade vi upp för varje uppförsbacke och skakade ned för nedförsbackarna haha. Min mjölksyra var inte nådig. 

Ett sjukt jobbigt pass som har lett till den värsta träningsvärken jag någonsin haft. Kan knappt ta mig ur sängen, toaletten, soffan aa you name it. Mamma var tvungen att hjälpa mig ur bilen här om dan liksom haha. 

Men jag ska iallfall försöka mig på detta nu med Benjamin i 6 veckor 3 gånger i veckan och få garanterat resultat på Endast 6 veckor!! Hur soft låter inte det?? Benjamin har redan kört 3 pass och ser redan skillnad på hans armar. 

Vill ni också testa på detta bootcamp och få resultat fort, spelar ingen roll din dagsform. De har träning för alla oavsett dagsform och är experter på det dem gör. Pt i grupp för endast 1200 kr med totalt 18 pass. Gå in på xtremefit.se för mer information 🙂 

Nu gäller det också att komma tillbaka till dem nyttiga matvanorna också. Lite svårt bara för det enda jag vill stoppa i mig nuförtiden är pizza och hamburgare! Har sånt sjukt salt sug, men ska göra allt i min vakt för att köra detta fullt ut nu, även om motivationen inte är på topp… Nån som har några bra motivations tips?? 

Ska hoppa in i en dusch nu för att dra in till stan och möta Phillipes syster som är här i stockholm över helgen 🙂 

Puss! <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *