SHOES FROM NY

Love my new shoes <3

Ni kanske har sett dessa tidigare här på bloggen. Jag absolut älskar dem och är lätt bland det bättre köpen jag kom hem med från New York. De kommer från märket Ash som ni kanske hört talas om tidigare?? Som tur för mig hade de 50%  rea där när vi var inne i butiken så dessa blev mina för endast 800 kronor (ca). Om ni inte kollat in deras hemsida så GÖR DET HÄR . De har sjukt mycket snyggt, blev lite sugen på en av kuvertväskorna där men får hålla i pengarna nu. Shoppat alldeles för mycket senaste året. Tyvärr hittade jag dock inte dessa skor på hemsidan så antagligen är det från en gammal säsong. 

Nu har jag sminkat mig, klätt på mig och tillochmed plattat håret. Familjen ska nämligen bege sig ut på middag inne i stan. Hörs senare <3 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *