FAMILY DINNER


MIDDAG PÅ NYBROGATAN 38 

Kommer ni till stockholm och söker efter en typisk kvarterkrog så har ni hittat rätt, nämlignen hit till Nybrogatan 38. Ett trevligt ställe som alltid är fullbokat och serverar mat i mängder. Jag har nog aldrig gått därifrån utan att inte känna mig totalt proppmätt. Och ikväll var inget undantag. Jag ligger just nu i soffan med uppknäppta byxor och känner att jag aldrig varit såhär mätt. Och då tog jag ändå en sallad. Men denna sallad är nog den mäktigaste jag sett, dock jäkligt god! 

Nu ska vi titta på Hela Sverige Bakar innan vi drar ner till sängen och sover. Förhoppningsvis vaknar jag inte vid 13.00 imorn. För jag vill hinna med träning och en vända in till stan för att sedan hem och packa, fixa mig och sedan utgång med Phillipe och hans syster + hennes pojkvän. Så någon som har nåt bra tips för att få lite extra energi om man är trött på morgonen? Och skriv inte kaffe för jag Hatar kaffe hehe. 

Puss på er! Hörs imorgon <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *