RANDOM PICS

Min makeup station

Godmorgon vänner. Satte klockan på 09.00 så jag kunde snooza i en hel timme haha. Jag är så sjukt morgontrött!! 

Var lite uttråkad igår innan vi drog på middag så tog lite random pics bara. Plattade håret också, det händer ju jävligt sällan. Vet inte riktigt om jag diggade det. Såg typ yngre ut… Så kommer nog köra på vågit hår i framtiden. Tänkte visa er mina nya (eller ja köpte det för ca 3 månader sen men glömt visa er det) sminklådor från Åhlens. De är så sjukt underbara! Lätt bästa köpet ever!! Jag har nu råkoll på allt mitt smink och min bänk håller sig nu städad och ren. De kostar ca 300 kronor styck och är guldvärda till er som har lite mer smink. Jag har faktiskt mer smink i lådorna men det är smink som jag sällan använder så behövde inte mer än dessa lådor. 

Nu ska jag ta mig ut på en spring runda. Puss på er <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *