LUNCH WITH FRIENDS


LUNCH AT MY FAVOURITE PLACE MOCCO 

God kväll vänner! Kom precis hem från en dag på stan med dessa. Phillipes syster + pojkvän är som som sagt och hälsar på här i Stockholm över helgen. Svinroligt!! Så vi mötte dem idag på lunchen på mitt favvo ställe Mocco. Blir aldrig besviken. Deras sallad asså….! Den jag alltid tar heter ” Mocco Nyttig” och är så jäääääkla god. Efter lunchen tog vi en runda runt stan. Blev kär i en kofta från Massimu Dutti, klänning från H&M och en kjol från Zara. Kan visa er senare om ni vill?

Nu ska jag städa min nedervåning. Den ser heeeelt förjävlig ut. Jag har slängt runt hela min garderob absolut ÖVERALLT! Sen ska jag börja fixa mig för ikväll blir det fest! Men ska inte dricka så mycket. Vi flyger nämligen till Turkiet imorgon!! Hela familjen ska dit och bara chilla galet, få lite sol på denna blek kropp och se vad Turkiet har att erbjuda. Har aldrig varit där tidigare så ska bli kul att se något nytt 🙂 

Nej nu måste jag börja städa innan jag somnar framför datorn. Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *