BUFFÉ FOR LUNCH

<3

Godmorgon hörni! Sitter och kollar på Theo när han har fotbollsmatch. De har ju tiotals aktiviteter här om dagarna som fritisledare håller i och Theo har valt att gå med i fotbollen såklart. Mamma är och repar så min tur att passa honom 🙂 Nätet funkade tydligen mycket bättre här vid poolen än på hotellrummet haha så tog med mig den hit ner samtidigt som jag kollar in brorsan. 

Igår blev det buffé till lunch. Eller jag kan säga att allt man äter här serveras i form av buffé. Och tyvärr är det inte den godaste…. Deras frukost här är fruktansvärd! Hur stor frukostbuffe som helst och det enda jag kunde äta var mandariner och citronvatten… Men deras lunchbuffe är iallfall okej. Då serverar de goda chicken nuggets som jag kör på med sallad hehe. Och som vanligt när Theo är med så blir det alltid pusskalas 🙂 

Nu ska jag kolla vidare på fotbollen och sen väntar en turkist bad vid namn Hamam för mig. Det är den turkiska varianen av ett ångbad, som ett slags bastu där man blir scrubbad från topp till tå, får massage, ansiktsmask och ja då sitta i olika ångbastus. Man ska tydligen komma ut renare och fräschare än någonsin. Benjamin körde igår och blev jätte nöjd så tänkte att jag passar på också. Dessutom ska brännan bli mycket bättre och hålla längre. Alltid ett pluss 🙂 

Puss, hörs senare med lite ”dagens outfit” <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *