DINNER FOR 52

Tummen upp för gårkvällen

Alltså om ni bara visste hur lång tid det har tagit för mig att skriva detta inlägg….! Började redan vid 17.00 idag och NU 8 timmar senare går det Äntligen att publicera och alla bilder har nu överförts. Sköööönt! 

Ja det här var då igårkväll. Hela gänget samlades för gemensam middag på hotellet. Vi är nämligen här med mamma för att hon ska repa för en julshow hon ska medverka i nu i jul. Så istället för att repa i Sverige så valde de att forsla alla artister samt deras familjer hit till Turkiet och repa här istället. Ganska skönt tänk tycker jag haha. Uppskattas! Så vi är gäng på hela 52 personer som kom hit tillsammans. Vi tog upp nästan hela flyget och nu även nästan hela restaurangen på hotellet. 

Och som jag skrev tidigare så spenderade jag och Benji större delen av gårkvällen i deras replokal och jammade loss i några timmar. Jag är för blyg för att lägga upp någon video på när jag sjunger här på bloggen hehe men om ni är sugna på att lyssna så la mamma upp ett klipp på hennes instagram @pernillawahlgr1 där jag och Benjamin sjunger en lugn veriation av Piccadilly Cirkus haha. Då får ni höra något iallfall 🙂 

Nu måste jag sova om jag ska palla ta mig upp imorgon. Har massa bilder från idag att lägga upp också så kika in här imorgon för mer semester bilder! Puss och godnatt <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *