PHOTO BOOTH SELFIES

 

 

 

 

 

 

Uttråkad till tusen haha….

Tjaba tjena från hotellrummet! Har extremt tråkigt som ni kanske märker haha. Tröttnade på att ligga på stranden och sola så tänkte att jag kan lika gärna stänga in mig på hotellrummet och kolla Paradise Hotel. Har ju missat en del avsnitt nu när vi varit här borta så tänkte ta igen dem nu. Hörde att Saga åkte ut 🙁 Synd då jag verkligen diggade henne. Finns andra jag ogillar Starkt i programmet, men vi får inte glömma att man får bara se en vinkel av en person i sådana här program. Det är ju faktiskt upp till teamet bakom kameran som bestämmer hur de ska vinkla profilernas personligheter….

Nej nu måste jag sluta ta selfies och fortsätta kolla PH… 

Btw! Måste tacka som FAN för alla fina kommentarer på både bloggen och instagram från klippet på mammas instagram där jag sjunger 🙂 Blev och blir verkligen oerhört glad av att höra så fina ord från er!!! 

See ya later! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *