GLAMDEALS OKTOBER

Denna månad fick jag hem 2 produkter från Glamdeals som jag glömt recensera för er. Fick hem ett tandblekningskit från Brilliantsmile och ett manikyrset. Till tanblekningskitet får man även en tandkräm från Brilliantsmile som även borstar bort ytliga fläckar. Jag har använt tankrämen i några år nu och är supernöjd! Aldrig testat deras ReminGel ännu. Så fort jag är hemma så ska jag sätta igång med den och visa er fler bilder. Den ska hjälpa en att få vitare tänder utan att skada emaljen. 

Manikyrsetet älskar jag! 10 delars manikyrset där man även får en Xnail nagelbandsolja på köpet. Bara den kostar hundar lappar i vanliga fall! Perfekt för mig och mamma. När jag kommer hem så ska jag tvinga mamma att ha en liten manikyrkväll med mig 🙂 Våra naglar ser fan förjävliga ut just nu haha. 

Ni som vill testa dessa produkter borde skynda sig då de snabbt tar slut eller blir borttagna. Både erbjudanden är över 50 % billigare just nu och ni hittar dem på www.Glamdeals.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *