SUPER FUN DAY

Hallå där! Har ni längtat efter mig?? Jag har varit borta hela dagen och lekt tills händerna skakar av mjölksyra och tröttnad med denna lilla killen. Sitter och redigerar alla bilder från dagen så har inga bilder just nu att bjuda på så bjussar på dessa bilder från ett tag sen. 

Fan jag älskar detta lilla bustroll!! Finns ingen som kan få mig att ha så kul som honom! Att höra hans skratt är allt som behövs för att värma mitt hjärta. Är så glad att mamma skaffade en liten sladdis <3 

Vi har spenderat hela dagen på stranden och gjort det roligaste ever! Vi åkte först Parasailing som var såå jäkla coolt. Man sattes fast i en fallskärm och åkte efter en båt 111 meter upp i luften! Förstår ni vilken utsikt vi såg!! Kändes verkligen som vi flög däruppe. Ni måste testa det någon gång, helt fantastiskt var det. Efter det övertalade Theo oss om att sätta oss i en stor ring där hela familjen fick plats och körde så fort att jag trodde att vi skulle falla av 100 gånger. Jag skrev av rädsla medans Theo satt och as garva haha. Märks att han diggar fart och skräck mer än jag. 

Har massa bilder från det men det får komma senare. Nu måste vi duscha och packa för snart drar vi till flygplatsen och sedan vidare hem mot Sweden 🙂 

Puss på er <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *