OFF TO SWEDEN

Sitter just nu på bussen påväg till flygplatsen så tänkte hoppa in här och säga hej när jag ändå har Wifi on the bus. Har redigerat alla bilder nu och är uppe i 35 bilder som ni kommer få se imorgon. Kommer ta ta alldeles för långt tid att föra över bilder här nu och så mycket tid har vi inte tyvärr. Men här har ni iallfall 1 på hela gänget. Oliver drog till Portugal igår så han missade tyvärr allt detta. En annan gång 🙂 

Vi har svin rolig sista dag med massa skoj ute i vattnet och träffat på världens skönaste familj från London som vi bytt nummer med haha. Älskar när man träffar nya människor i ett helt främmade land och klickar direkt. Det enda som är synd är att jag har bara solat framsidan så är svinbrun där fram och kritvit där bak haha!! 

Oj nu är vi framme så nu måste jag stänga ihop datorn. Hörs i sverige!! Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *