BAG-ALL

 

 

 

 

Perfekta resepåsar som jag använder varje gång jag reser! Väskor vill jag vara lite räddare om så är den tygpåsen perfekt. Mina underkläder lägger jag i den påsen med underkläder på, skor i skopåsen… aa ni fattar. För att hålla koll på alla sladdar finns det en perfekt påse för det. Det bästa är att du kan sortera de kläder som ska tvättas när du kommer hem i ”Wash me” påsen. Resväskan blir direkt organiserad och du ser snabbt vart allt ligger nerpackad. 

 

Grundaren Jennifer Jansch och hennes vackra familj <3 

Det mest positiva med att ha en blogg är att man kan nå ut till många personer med värdefull information. Det är ett perfekt forum att dela med och diskutera om viktiga samtalsämnen. Och något som jag skulle vilja ta upp och dela med mig av är dessa Underbara presentpåsar från Www.Bag-all.com. Min mammas bästa kompis Jennifer är en sjukt cool kvinna och en stor inspiration för mig. Hon är mamma till 3 söta döttrar och lever med en underbar make i New York. Hon har varit en framgångsrik stylist i över 20 år och jobbat mycket för tidningen Mama som ni antagligen känner igen. Hon är en driven, positiv, energirik, intelligent, snäll och väldigt vacker kvinna som jag har en blogg som jag tycker ni alla borde börja följa HÄR. 

Hon som många andra göra det hon kan för att leva ett miljövänligt liv. Därför startade hon varumärket Bag-all som strävar mot att reducera skräp genom att göra coola, prisvärda och användbara presentpåsar/tygpåsar. Ett företag som tror på att alla kan göra stor skillnad genom att göra små saker. Det är ett väldigt enkelt och smart sätt att vara lite mer miljövänlig. Dessa presentpåsar är inte bara snygga att slå in dina presenter med utan de kan till skillnad från inslagningspapper användas 100 gånger om och en rolig ide är ju att passera dem vidare till andra. Bag-alls presentpåsar är 100 % bomull med environmental friendly colour. Tummen upp för det 🙂 

Som ni ser så gör de också en Travel Collection i organisk bomull med print på allt du kan behöva packa ner i din resväska.Perfekt för en mer organserad packning där du kan lägga ner din smutstvätt i ”Wash me” påsen och enkelt slänga in i tvätten när du kommer hem. 

Så låt oss ändra på detta, låt oss bli lite mer miljövänliga och börja tänka ”återanvända” så vi kan bevara denna vackra jord som den är – 1 återvänd väska åt taget 🙂 

Här hemma är vi noga med att källsortera. Vi sköljer ur mjölkpaket och åker med dem i pappersinsamlingen där vi även slänger alla tidningar, burkar, papperspåsar, platsflaskor som vi inte pantar för att göra det lilla vi kan för att vara mer miljövänlig. Och som ni ser på sista bilden så använde vi dessa presentpåsar igår när vi var hos Nicke & Laila för att fira Kit 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *