VATTENÄVENTYR PART 2

HAHAHA asså jag kissar på mig av skratt varje gång jag ser sista bilden!!! 

Asså sorry men jag vet inte ens vad jag ska skriva till dessa bilder! Asså jag garvar så mycket just nu så jag får liksom inte ens ut ord. Den sista bilden är bara så solklar av hur jag kände när vi åkte denna ring hahaha! Jag var verkligen SKRÄCKSLAGEN under heeeela åkturen! Jag och mamma skrek så högt att hela stranden hörde och började glo och garva åt oss när vi anlände till stranden igen. 

Hahaha nej nu börjar jag skratta igen!!! Den sista bilden är numera omslagsbild på både telefonen och datorn! 

Det får bli allt från Turkiet 🙂 Nu bär det av mot stan. Ska gymma lite! Puss <3 

1 reaktion på “VATTENÄVENTYR PART 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *