SHOPPING & TAVERNA BRILLO

Kommer ni ihåg att jag skrev tidigare idag att jag skulle in till stan för att köpa underkläder…? Well jag köpte allt förutom just Det haha! Som vanligt när jag åker in till stan så kan jag bara inte gå förbi Zara utan att inte gå in och inte få med mig minst 1 grej hem… Och idag gick jag därifrån med en ny jacka, nya klackar och ny blus 🙂 Svinsnygga plagg allihop som jag älskar! Ska vi visa er senare! 

Efter min lilla runda inne på Zara kom mamma och Benjamin in (även mamma blev några Zara plagg rikare) och sedan drog vi och käkade middag på Taverna Brillo. Jag kan tycka att det är svårt att äta nyttigt på stockholms restauranger men nöjde mig otroligt bra med en caprese och lite sallad till sidan av. Blev mätt och belåten på det och jag äääälskar ju buffel mozzarella så det var smaskens. Men ska inte ljuga, jag tryckte i mitt 1 bröd, ni vet när man doppar i olivolja och salt, faseeen va gott det är! 

Nu är vi hemma igen och jag har precis kommit in från en promenad med Marqy. Ska köra ett litet träningspass på nedervåningen innan jag lägger mig i soffan och kollar på Paradise Hotel 🙂 

Ha en trevlig kväll fina <3 Och tack btw för alla grymma nytta frukosttips! Ska absolut testa det mesta. Så himla roligt när ni kommenterar här! 

Ses sen eller imorgon. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *