LATE NIGHT PHOTO BOOTH SESSION

 

 

 

 

Och där kom photo booth bilderna igen haha! Gillar ni det btw? Har ju lagt upp några stycken nu i några inlägg. Men det är ju så jäkla enkelt bara. Ta några bilder snabbt, redigera och sen direkt upp liksom. 

Är helt kär i min nya tröja som kommer från Massimu Dutti <3 Älskar tjockare tröjor med hög krage! Det är ju så mycket höst det kan bli! 

Ska försöka gå och lägga mig nu, eller oj nej nu började Million Dollor Listing New York och jag ÄLSKAR det programmet så stannar uppe och kollar på det och Sen går jag och lägger mig 🙂  Någon mer som kollar på det? 

Ses imorgon vänner <3

 Glöm inte att maila mig till [email protected] om ni komma upp på listan imorgon för Cafe Opera. Ser fram emot en kväll med dans faktiskt. Och vill så gärna träffa er face to face! 

Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *