LUNCH WITH THE GIRLS

Jag bad Saga ta bild på mig… det gick ju sådär haha 

Be happy <3 

Tjäna hörni! Har varit inne i stan hela dagen så därför jag inte hunnit in här och säga hej. Men nu är jag hemma igen så sitter just nu och redierar bilder från dagens outfit. Märkt att ni vill ha mer sånt så tvingade Benjamin att fota mig! Visar min nya suuuuper mysiga tröja och väska från Zara som jag köpte idag. Jaaa jag vet! Jag har ett shopping problem…! Så bilder från det får ni se senare 🙂 

Här är iallfall bilder från idag när jag träffade upp brudarna för lunch på Muffin Bakery. Tog en super god kycklingsallad (såklart) kan inte få nog av kyckling! Det var jätte roligt att träffa tjejerna igen och snacka lite skit! 

Nej nu måste jag fortsätta redigera så jag hinner lägga upp bilderna. Ska hinna äta middag med mamma, börja fixa mig inför kvällen och packa inför imorgon för då drar jag och mamma till Göteborg <3 

Glöm inte att maila mig för kvällens lista om ni vill dra en sväng till Cafe Opera och kanske träffa på mig 🙂 [email protected] är min mail! Skriv ditt namn + antalet personer du kommer med och er ålder så skriver jag upp er till 23.30 🙂 

Puss <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *