DADDY IS HOME <3

Hej hörni!! Vaknade upp på toppenhumör idag! Längesen det hände. Kan det bero på att jag fick träffa pappa igår igen kanske..?? 🙂 Fasen vad jag har längtat efter honom!! Har ju inte träffat honom på hela 8 månader, alltså sen Februari!!! Förstår ni hur länge sen det är! Super härligt att få spendera min söndag (haha såg att jag skrev fel dag på förra inlägget) med min pappa och hans vackra fru Åsa såklart <3 

Som jag skrev innan så har jag tryggt ner mina känslor kring hans frånvaro långt långt in i kroppen. Så utåt sett ser det säkert ut som att jag knappt tänker på honom. Men många nätter ligger jag och gråter pga saknaden efter honom. Jag har liksom valt att lägga undan dem känslorna och bara tänka positivt, att han har det underbart där borta och vi lever toppen här borta med mamma. Men helst av allt skulle jag såklart vilja ha honom boende här i Sverige hela tiden. Någon som sitter i samma situation?

Iallfall, igår så möttes vi upp på Fresco och kramades länge innan vi gick in och avnjöt lunch och äppelpaj. Jag drog en runda till Zara imellanåt lunch och middag och gick hem med ny väska, ny tröja och nya RayBans 🙂 Älskar mina nya grejer. Ska försöka visa er senare! Efter det drog jag hem och rastade Marqy och sen vidare till restaurang Grill Bruno här på Lidingö där pappas kusin Aldo står i köket. Så där käkade vi middag alla tillsammans. Pappa stannar här till torsdag så ska försöka hänga med honom så mycket som möjligt. 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag spendera min dag i mammas garderob haha. Har lovat henne att rensa, sortera och städa hela hennes garderob idag. Och tro mig det GALET MYCKET kläder där inne så kommer ta ett tag… 

Hörs senare då <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *