MIN STORA DRÖM

 

 

 MY KITCHEN INSPIRATION


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista 2 bilderna är från vårt gamla kök i vårt gamla hus på Lidingö. Saaaaknar det varje dag <3 

Hello boys and girls! Sitter i köket och dagdrömmer om mitt framtida kök. Något jag verkligen ser fram emot och längtar stort till är när jag, min man (Phillipe såklart hehe) och våra 5 barn (ja jag ska ha 5 barn) flyttar till vårt fina hus. Jag ser allting framför mig. Vi bor i ett stort vitt hus med svarta detaljer som dörren och etc… en stor gräsmatta i ett mysigt område där alla känner alla och barnen springer fritt från hus till hus och leker dagarna ända.

 Jag verkligen längtar till att inreda allt i minsta detalj och varje barns rum ska inte se den andra lik ut. Att bli mamma och laga stora middagar till hela familjen och bjuda över släkt och vänner ofta ser jag enormt mycket fram emot. Packa barnens matlador,ryggsäckar och köra dem till skolan aa ni fattar. Kan verka konstigt att jag längtar efter allt det här men det är verkligen min stora dröm! Att bli den bästa mamman jag kan bli och få en stor stor familj där alla älskar att umgås precis som jag och mina bröder gör. 

Men iallfall, det jag längtar mest till är just köket. Har drömt om mitt framtida kök så länge jag kan minnas. Och här ovanför har ni några inspirations bilder på hur jag skulle vilja att det ska se ut. Det ska vara ett stort kök där hela familjen kan hänga och laga mat tillsammans. Det ska verkligen vara husets hjärta! Och som ni ser gillar jag verkligen blanding av nytt och gammalt och svart och vitt 🙂

Imorgon kommer det faktiskt några hit för att kolla på vårat kök då vi ska göra om det. Sååå nyfiken på hur det kommer bli. Och jag kommer sitta bänkad runt bordet under ”mötet” och uttrycka alla mina ideer om hur det ska bli! Haha jag är väl lite lillgammal när det gäller detta. Men brinner verkligen för inredning och har jag en vision om hur något ska se ut så måste jag bara få ut den när jag får möjligheten liksom hehe. 

Någon av er som hade/har samma dröm? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *