FAMILY DINNER

Igår stannade jag hemma hela dagen och gjorde i ordning lite här hemma. Lite svårt dock blev det för vi hade folk som kom och gick HELA dagen! Det är ioförsig alltid jätte mycket folk som kommer och går här men igår var det verkligen kaos. Tror vi hade sammanlagt 20 ungar som var här under dan. Alla skulle springa runt i hela huset och sjunga, skrika, spela fotboll inomhus, kasta runt kuddarna i soffan aa ni fattar. Och inte nog med detta så blev ju Marqy helt hysterisk av allt liv här hemma. Ja ni förstår att man blev lite lätt galen av allt ljud. Men det är bara att vänja sig om jag ska skaffa 5 barn haha. 

Men till middag var det bara vi familjen och då kunde vi laga mat i lugn och ro, såå skönt! Oliver och mamma stod för middagen och jag stod för…. aa ingenting igår haha. Vi brukar alltid hjälpa till men denna gång satt jag bara framför datorn hehe. 

Till förrätt blev det lite lätt buffola mozzarella, avokado, salami & lite oliver och bröd till det. Vi toppade allt med pesto och olivölja röra. Superekelt och supergott! 

Det blev stekt citron marinderad kyckling med ungrostade potatis och grönsaker, det blev så jäkla gott! Oliver kan laga mat han <3 

Till detta drack jag rödvin, NOT! Jag verkligen avskyr rödvin! Tycker det är så äckligt, man blir torr i hela munnen + att tänderna blir ju helt svarta. Jag håller mig alltid till vatten! Jag älskar vatten och kan dricka flera liter om dagen. 

Efter middagen smaskade vi i oss mammas äppelpaj från hennes kokbok. Jag och mina bröder är inte jätte stort fan av desserter men äppelpaj älskar vi! Och helst ska det vara majoriteten äpplen och mindre deg 🙂

Sitter just nu och kolllar mailen vid köksbordet medan mamma sitter och blir intervjuad av Expressen bredvid mig. Så som det brukar vara här hemma då haha. 

Ska faktiskt vara tråkig och stanna hemma idag igen och ta tag i min egen våning där nere. Det ser förjäääävligt ut nu Igen…! Alla mina kläder ligger överallt, jag har inte ens packat upp ifrån Turkiet och Göteborg haha. Så idag blir det storstädning! Sen tänkte jag dra en sväng till gymmet och köra lite intevaller. Har käkat onyttigt nu varje dag i 1 vecka så nu ska verkligen FÖRSÖKA undvika onyttigheter nu. Min mage mår verkligen så mycket bättre av det:) 

Hörs senare! Puss! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *