DETOX JUICE RENSA

GODMOOOORGON!!! Vaknade på ett jäkla gött humör idag. Riktigt peppad för denna dag, även fast jag inte vet hur jag ska hinna med allt. Sitter just nu och sippar på min första av många juice från Detox Juice Rensa. Det är alltså juice cleanser som är packade med superfood som är råvaror som har en hög näringstäthet så som bär, nötter, alger,grönsaker etc…Superfood tillför vitaminer, mineraler, antioxidanter, fettsyror & probiotika. 

Någta utav det vanligase effekterna utav en Juice Detox är: 

1. Ett välfungerande matsystem 

2. Ökad energi och uthållighet.

3. Ökad mental klarhet.

4. Bättre och djupare sömn. 

5. Hy med ökad lyster, friskt hår och starkare naglar, samt viktnedgång. 

Låter inte dessa 5 saker som något du önslade du skulle ha? Det gör det iallafall på mig. Jag har för tillfället låg energi, dålig sömn, torrt hår och pissnaglar så förhoppningsvis ska dessa juicer pigga igång hela mig och få mig till en bättre variant av Bianca 🙂 

Lite dålig tajming bara, för idag ska vi nämligen på lunch hos min farmor som lagar världens godaste mat och då får jag sitta där med min juice och jag jobbar på Cafe Opera ikväll så kommer ändå inte få någon sömn haha! Men men, får hoppas på bra resultat ändå! 

Btw! Glöm inte att om ni vill bli uppskrivna på kvällens lista så mailar ni bara ert namn + antal personer ni kommer med och ern ålder så löser jag lista till 23.30 🙂 Ikväll har vi STORT HALLOWEENFEST på Cafe Opera!! Hela lokalen är fullspäckad med halloweenpynt och utklädnad är ett måste 🙂 

Min mail är [email protected]

Hörs senare! Puss <3 

1 reaktion på “DETOX JUICE RENSA”

  • clara skriver:

    Hejsan!
    tänkte höra med dig om man kommer in på café opera som 19åring under helgerna/onsdagar eller är det 20 års gräns? 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *