HOTEL BREAKFAST

Frukost förra veckan på Gothia Hotel 

Goddag på er! Sorry för att jag itne bloggade igår men vaknade i stress för att jag skulle missa tåget till Göteborg så packade i ren hets, somnade som en stock på tåget och sedan valde att spendera dagen Phillipe istället för datorn. Så just nu är jag i Göteborg igen och stannar här till måndag. Har inte fört över några bilder ännu härifrån så får bjuda på bilder från frukost här förra veckan när vi bodde på Gothia Hotel. Det var riktigt mums!! 

Oj, nej nu måste jag dra. Ska in till stan med Phillipe 🙂 Hörs senare Puss <3 

1 reaktion på “HOTEL BREAKFAST”

  • Clara skriver:

    Hej Bianca! Skulle du kunna tipsa om snygga vinterjackor? Gärna med päls 🙂 Skulle vara en jättesnällt!
    Kram på dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *