SVENSKA HJÄLTAR 2014

HÄRLIG KVÄLL IGÅR PÅ ÅRETS SVENSKA HJÄLTAR GALA 2014 

IMG_6111
 
IMG_6113
Sorry för världens sämsta kvalité men jag hittar inte min kamera at the moment så får duga med mobil bilder. Jag hade iallafall på mig en nyköpt byxdress från Zara 🙂 Är helt kär i den! Den är öppen i hela ryggen också så den blir lite extra snygg liksom! Till det bara jag en kuvertväska från mammas garderob hehe med massa mörka fjädrar på. Älskar fjädrar som detalj. 

IMG_6115

IMG_6122

Mötte även på min gamla kollega Tommy Nilsson 🙂 Vi spelade far och son i musikalen Sound Of Music för några år sedan på Göta Lejon. Riktigt varm och härlig människa, här tillsammans med sin tjej <3
IMG_6147
Kvällen började med ett öppningsnummer från ett antal blandade artister, bland annat mamma och idol vinnaren Lisa Ajax. 
IMG_6131
Vi fick den stora äran att sitta vid samma bord som 2 utav kvällens hjältar. Här ser ni denna vackra nunna som för över 20 år sedan öppnade sitt hem tillsammans med 2 andra nunnor för flyktingar. Det ger dem boende och mat. En sådan otroligt god gärning till helt främmande familjer som knackar på hennes dörr lite då och då. Dessutom var hon otroligt söt och rolig 🙂 
IMG_6135
Det serverades 3 rätters middag under kvällen och desserten var den stora höjdpunkten på maten. Typ godaste pannacottan jag ätit med utsökt hallon sorbet muuuums. 
IMG_6158
IMG_6137
Träffade en stor förebild nämligen vår gamla Stadsminister Fredrik Reinfeldt. Han och mamma känner varandra så fick snacka lite med honom och var ju bara tvungen att be om ett kort! Önskar vi fortfarande kunde ha honom som stadsminister…
IMG_6152
IMG_6171
IMG_6162
En annan vacker tjej som vi hade äran att sitta bredvid var denna hjälte. Hon blev mobbad i över 10 år när hon var liten både psykiskt och fysiskt. Hon försökte tillochmed ta självmord vid ung ålder, hemskt! Nu förtiden driver hon en välbesökt blogg och föreläser landet runt om mobbning. Starkt kvinna! 
IMG_6160
IMG_6164
Och här har vi henne! Universums sötaste och skönaste nunna  som bara ser godhet i alla människar <3 
IMG_6167
En riktig fin och trevlig kväll igår alltså på Cirkus. Tackar Michael Bindefeldt för detta grymma event! Alltid lika kul att gå på hans event!

Som ni märkt har jag varit frånvarande en alldeles för lång tid. Det började med att jag bara skulle ta en helg ledig då jag var hos Phillipe i Göteborg, men det blev längre än så. Jag kände tyvärr verkligen ingen lust att dela med mig av bilder längre och kände att jag inte hade någonting att skriva om. Tröttnade helt enkelt på både bloggen och livet generellt. Kom in i en riktig vinter depression. Men nu har jag saknat er för länge så kände att det var dags att komma tillbaka 🙂

Hörs senare fina ni! Tänkte visa er filmen från Kambodja som Unicef satt ihop så fint. PUSS <3

8 reaktioner på “SVENSKA HJÄLTAR 2014”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *