PAMPERS UNICEF FILM

pampers-575x383

Tjabba tjena! Kom hem för ett tag sen och ska snart ställa mig och laga middag till familjen som kommer hem dem också snart.

Men här iallafall är filmen som Unicef nu lagt ihop ifrån vår resa i Kambodja, minns ni den jag åkte på i somras?? Det var iallafall den absolut bästa resan någonsin och jag lärde mig så otroligt mycket. Inte bara om Unicef och deras grymma arbete dem dagliga gör, om hur fattigdomen ser ut i Kambodja och andra delar av länder men också mycket om mig själv. Det går faktiskt inte en dag utan att jag tänker på dessa familjer och deras underbart söta barn. Skulle så gärna vilja volontära och åka ner och hälsa på dem igen och denna gången ta med mig en hel lastbil med mat, vatten, kläder och leksaker! Men mest av allt vill jag bara krama dem igen och känna deras otroliga glädje! För även om man inte har så mycket så har man ändå varandra <3

Ta en titt på den i länken nedanför 🙂 Den är inte så lång och det är mycket som klipps bort tyvärr 🙁 Många fina stunder som inte kom med men Unicef har sina regler och videon får ju inte bli för lång. Men ska försöka nafsa åt mig lite mer material så jag kan få böla lite till 🙂

 

PampersUNICEF kampanjfilm

Puss <3

3 reaktioner på “PAMPERS UNICEF FILM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *