GOOD MORNING

unnamed
unnamed
unnamed
unnamed

 

Byxdress Zara // Gammal clutch Asos // Klackskor Topshop 

 

Gormogon på er!! Står just nu i butiken och jobbar fram till eftermiddag sen har jag ledigt. Då ska chilla runt lite på stan sen hem och fixa mig inför kvällen. Jag jobbar ju ikväll på Cafe Opera, så om ni känner för att ut och dansa och göra denna veckor lite roligare så varför inte svänga förbi Cafe Opera?! Det är ju trots allt Stockholms bästa onsdagsklubb… 🙂 Maila mig bara till [email protected] för plats på kvällens lista. Åldergräns för kvällen är 18 år så de flesta är välkomna! Skriv ditt namn + antalet personer du kommer med. Är ni under 20 skriver du Ålder Ok och är ni över skriver du Över 20 🙂 Inte mer komplicerat än så! Så fixar jag lista till 23.30. Ses vi där??

Just nu är jag lite seg i skallen. Har varit tidiga morgnar och sena nätter senaste tiden så kroppen skriker lite efter sömn. Hade varit underbart att få sova länge inatt men det blir dans natten lång istället haha. Kanske funkar det också hehe.

Mycket frågor om min byxdress jag hade på min på Svenska Hjältar i måndags. Den är helt nyinköpt från Zara och jag absolut ÄLSKAR den. Jag har XS i min och den kostar dig 699 kr. Ni kommer nog få se mig mycket i den. Kan tänka mig att den blir mitt nödfall plagg ifall jag absolut inte vet eller har tid att välja kläder. Alltid perfekt att ha ett sådant plagg när stressen kommer. Till det körde jag en enkel tofs då jag inte hann tvätta håret haha.

Nej nu måste jag fortsätta jobba. Ni hittar mig i Mood Gallerian på 2 våningen om ni vill shoppa lite snygg och säga hej 🙂

Ps. Har inte riktigt lärt mig nya sättet att blogga på nu när Finest har gjort en stor ändring på sidan så ni får hålla ut med att det kanske inte alltid blir så snyggt men ska försöka lära mig ALLT så snabbt som möjligt!

Puss på er! Hörs senare <3

 

13 reaktioner på “GOOD MORNING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *