HETT MATTIPS!

IMG_6285
IMG_6286
IMG_6289
Hallööj! Måste bara tipsa er om ett nytt mat ställe i Stockholm. Jag har ju en del favoriter när det gäller lunch ställen. Älskar ni wraps, goda juicer och nyttiga sallader kommer ni älska detta place. Det ligger inne i Saluhallen som ligger mitt på Östermalmstorg, så det är centralt och bra 🙂 Food Planet heter det!! Deras wraps är helt GALET goda!! Jag tar alltid deras med kyckling, curry, ris och sallad. Är typ alltid sugen på den, alltså varje dag haha! Dessutom drack jag godaste drycken jag någonsin testat. Nämligen med apelsin och jordgubb! Nya favorit juicen lätt!

Ville bara tips er lite! Jag äter ju ofta ute med familj och vänner så tänkte att det kanske är roligt för er som inte bor i Stockholm?!

Nu forsätter jobbet… Hörs ikväll 🙂 PUSS

 

14 reaktioner på “HETT MATTIPS!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *