LOVE <3

IMG_6375
Haha asså jag ÄLSKAR dessa bilder på mig och min fina kille <3 Båda av oss har fortfarande väldigt svårt att bilder på varandra. Jag kan knappt le framför kameran när han ska ta kort och detsamma med honom. Så när vi satt och mös hemma hos honom i helgen tog jag upp telefonen och tog typ 40 selfies på oss haha. Ingen kunde vara riktigt seriös men jag älskar bilderna ändå. Känns lite töntigt att ta super seriösa bilder ändå haha.

Känner mig så lyckligt lottad som får vara såhär kär och ha någon som är lika kär i mig som jag är i honom <3 Inte ofta man hittar en sådan fin kille som Phillipe! Han är verkligen bäst på alla sätt!! Och sen är han ju inte sådär super jobbig att kolla på heller hehe 😉

I år ska han tillochmed fira jul med vår familj ute hos mormor & morfar. Ska bli så himla mysigt!!!

Kärlek till er alla <3

 

21 reaktioner på “LOVE <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *