SLEEP TIGHT

Bild 2014-12-19 kl. 19.01 #2
Bild 2014-12-19 kl. 19.01 #5
Bild 2014-12-19 kl. 19.02 #2
Hello there!

Mer selfies med datorn hehe. Skit bra när man inte har några bilder att visa er. Sitter just nu hemma med benjamin och hans polare och bara chillar galet. Jag har verkligen blivit definitionen av ”chilla”. Varje helg består numera av städning, laga mat, mysa med familjen och ta långpromenader med Marqy. För några månader sedan var det bara fest fest fest som gällde. Men jag gillar det såhär 🙂

Jag har suprisat mamma med att ha julpyntat hela fasaden på framsidan av vårat hus! Tog mig ca 3 timmar och mina händer blev som is men det var värt det. Det blev så fint!! Har en till ljus slinga på ca 15 meter haha som ska upp i vårt stora träd, men det kan jag ikke göra själv så det får familjen hjälpa mig med 🙂

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen sova, börjar jobba tidigt imorn. Godnatt på er fina ni <3

 

12 reaktioner på “SLEEP TIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *